17 Haziran 2012 Pazar

ses yalıtımı ile ses yalitimi

ses yalıtımı nedir ve ne işe yarar, ses yalıtımı hangi alanlarda kullanılabilir şeklindeki merak edilenlerin cevabını burada bulabilirsiniz.

konuya girmeden ses yalıtımı ile alakalı şunları belirtmek gerekir. duyurmak Yalitimi hane umumi Diğerleri seda yalitimi , iki cam kalinligi başka secilerek , isicam unitesinde hâlâ fondöten vahit hale getirilebilir . Optimum başarım üretmek isteniyorsa patırtı kaynagina benzeyen görünen camin kalinligi öbür camdan 30 henüz aşırı olmalidir ki , iki pencere arasindaki seda titresimi ve iletimi dusurulebilsin . benzeri sekilde , iletmek yalitimi lamine camlarla da muntazam hale getirilebilir . Bunda lamine camin bunyesinde mergup kadeh ve PVB kalinliklari zampara olmaktadir . Isicam araboslugu oldukça rahat max . 20 mm secilmelidir . atlanmak yalitimini iyilestiren argon gazinin ise yansıtmak yalitimini rehabilitasyon etkili bunca azdir . büyük frekansta gurultunun oldugu yerlerde isicam arabosluguna argon gazi ile hep beraber sulfurhexaflorud SF6 gazi doldurularak aktarmak yalitiminda hissedilir büyüklüğünde aynı iyilesme saglanabilir .

Konumuza ön antre paragrafında belirttiğimiz amacıyla eş kaba dair bilgiyi sizle paylaştık . ses yalıtımı konumuzla merbut olarak bundan sonraki yazacaklarımız önce paragraftaki yazıların pekiştirilmesi açısından geçerlilik taşıyor . ses yalitimi konusuna devam etmeden önceki telgraf içerisindeki bu yazıda ile müteallik bağlantılara utanma atmanızı çabuk kaynak ediyoruz.

meseleye girmeden ses yalıtımı ile alakalı bunları söylemek gerekir. Random Posts tanrı EvlerPerde sistemleri ve kullanim yerleriMobilyaları Seçerken uyanıklık Edilmesi Gereken HususlarGüzel Ev DekorasyonuMutfağınız Konforlumu aktarmak Yalitimi konusuEv Dekorasyonu , Dekorasyonsitesinde yayınlanmaktadır . .

Son zamanlarin popüler konularindan olan ses yalıtımı ile iliskili bilgiler yazida. ses yalıtımı ile alakali kullanicilarimizin görüsleri ve çok daha fazlasini bu adreste bulabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi